Rezervácia

Rezervácia








    Denné menu

    19. 2. - 23. 2. 2018

    PONDELOK:

    Polievka : 0,25l Zemiaková na kyslo s kôprom 1,7
    Menu CLASSIC : 240g Zeleninové rizoto, syr, kyslá uhorka 7
    Menu ECONOMIC : 160g Kuracie prsia na smotane s pórom a kukuricou, cestovina 1,3,7
    Menu BUSINESS : 120g Vyprážané krevety v cestíčku, varené zemiaky, sweet-chilli 4,7,11

    UTOROK:

    Polievka : 0,25l Karfiolová s paprikou 1,3,7
    Menu CLASSIC : 240g Šošovicový prívarok s klobásou a volským okom, chlieb 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 160g Plnené bravčové karé s cibuľkou, slaninkou a syrom, ryža 7
    Menu BUSINESS : 240g Rissotto s prosciuttom a sušenými paradajkami, parmezán 7

    STREDA:

    Polievka : 0,25l Slepačí vývar s mäsom a zeleninou, rezance 1,3,9
    Menu CLASSIC : 240g Cestoviny „Penne“ so syrovou omáčkou 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 160g Hovädzie varené, kôprová omáčka, parená knedľa 1,3,7
    Menu BUSINESS : 180g Kurací steak, bretánska zelenina, demi glace omáčka 7

    ŠTVRTOK:

    Polievka : 0,25l Brokolicový krém 1,7
    Menu CLASSIC : 240g Koložvárska kapusta s kyslou smotanou 3,7
    Menu ECONOMIC : 180g Pečené kuracie stehno na mede, dusená ryža, broskyňový kompót
    Menu BUSINESS : 160g Bravčová panenka s omáčkou zo zeleného korenia, pečený zemiak 7,10

    PIATOK:

    Polievka : 0,25l Fazuľová polievka s klobáskou 1
    Menu CLASSIC : 200g Lievance s lesným ovocím a javorovým sirupom 1,3,7
    Menu ECONOMIC: 160g Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát 1,3,7,10
    Menu BUSINESS : 160g Pečené hovädzie líčka na koreňovej zelenine, šťuchané zemiaky


    Obedové menu od 11:00 – do 14:30 hod.
    Menu CLASSIC – 4,50 EUR
    Menu ECONOMIC – 5,50 EUR
    Menu BUSINESS – 6,90 EUR

    Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše

    Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave.
    Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave.