Rezervácia

Rezervácia








    Denné menu

    17. 2. 2020 - 21. 2. 2020

    PONDELOK:

    Polievka : 0,30l Tekvicová s krutónmi 1,7
    Menu ECONOMIC : 150g Hermelín v zemiakovom cestičku, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7,10
    Menu BUSINESS : 160g Kuracie kúsky na šampiňónoch, dusená ryža, šalátik 7

    UTOROK:

    Polievka : 0,30l Slepačia so zeleninou a rezancami 1,3,7,9
    Menu ECONOMIC : 240g Cestoviny „Penne pomodoro“,lúpané rajčiny s bazalkou, parmezán 1,3,7
    Menu BUSINESS : 160g Marinované bravčové karé, maslová tarhoňa, kyslá uhorka 1,3,7

    STREDA:

    Polievka : 0,30l Frankfurtská s párkom 1
    Menu ECONOMIC : 240g Krémové „Risotto“ so sušenými rajčinami, kuracím mäsom, parmezán 1,3,4,7
    Menu BUSINESS : 180g Hovädzie líčka na koreňovej zelenine, šťuchané zemiaky

    ŠTVRTOK:

    Polievka : 0,30l Francúzska cibuľačka, syrový krutón 1,7
    Menu ECONOMIC : 240g Cestoviny „Spaghetti Aglio Olio“ chilli, cesnak, rukola a parmezán 1,3,7
    Menu BUSINESS : 150g Grilovaný losos na masle, dusený špenát, zemiakové pyré 4,7

    PIATOK:

    Polievka : 0,30l Šošovicová na kyslo 1,7
    Menu ECONOM IC: 240g Ovocné guľe s opraženou strúhankou, rozpustené maslo, cukor 1,3,7
    Menu BUSINESS: 180g Bravčový černohor, opekané zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7

     


    Obedové menu od 11:00 – do 14:30 hod.
    Menu CLASSIC – 3,90 EUR
    Menu ECONOMIC – 4,90 EUR
    Menu BUSINESS – 5,90 EUR
    Menu SPECIAL – 6,90 EUR

    Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše

    Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave.
    Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave.