Rezervácia

Rezervácia








    Denné menu

    16. 4. - 20. 4. 2018

    PONDELOK:

    Polievka : 0,25l Hrachová s klobásou 1
    Menu CLASSIC : 240g Špagety „Carbonara“, s vajíčkom, slaninou a syrom 1,3,7
    Menu ECONOM IC : 180g Kurací stroganov, dusená ryža 1,7,10
    Menu BUSINES S : 200g Listový šalát s avokádom a lososom, dressing s olivového oleja 4

    UTOROK:

    Polievka : 0,25l Francúzska cibuľová, syr 7
    Menu CLASSIC : 150g Vyprážaný syr s hranolkami, tatarská omáčka 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 180g Hovädzie chilli con carne, dusená ryža 1
    Menu BUSINESS : 240g Tradičné „Risotto“ s krevetami a cukinou, parmezán 2,7

    STREDA:

    Polievka : 0,25l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1,3,7,9
    Menu CLASSIC : 240g Francúzske zemiaky s údeninou a vajíčkom, kyslá uhorka 3,7
    Menu ECONOMIC : 180g Segedínsky guláš, domáca parená knedľa 1,3,7
    Menu BUSINESS : 180g Kurací steak s curry omáčkou a grilovanou zeleninou, pečený zemiak

    ŠTVRTOK:

    Polievka : 0,25l Karfiolová so zemiakmi 1
    Menu CLASSIC : 240g Zemiakový prívarok s domácou fašírkou, chlieb 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 180g Kuracie prsia na hermelínovej omáčke, opekané zemiaky 7
    Menu BUSINESS : 240g Domáce cestoviny „Tagliatelle“ s cesnakom a tuniakom, rukola 1,3,4

    PIATOK:

    Polievka : 0,25l Frankfurtská s párkom 1
    Menu CLASSIC : 240g Žemľovka s tvarohom a jablkami 1,3,7
    Menu ECONOMIC: 180g Vyprážané vykostené kuracie stehno, zemiakové pyré, čalamáda 1,3,7
    Menu BUSINESS : 180g Medajlónky z brav.panenky na slivkovo-vínovej omáčke, pečený zemiak


    Obedové menu od 11:00 – do 14:30 hod.
    Menu CLASSIC – 4,50 EUR
    Menu ECONOMIC – 5,50 EUR
    Menu BUSINESS – 6,90 EUR

    Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše

    Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave.
    Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave.