Rezervácia

Rezervácia








    Denné menu

    17. 9. - 21. 9. 2018

    Ku každému menu podávame ako pozornosť vodu s citrónom a malý dezert.

    PONDELOK:

    Polievka : 0,25l Zemiaková krémová s pažitkou 1,7
    Menu CLASSIC : 240g Fazuľový prívarok s pečenou klobásou, clieb 1,3
    Menu ECONOM IC: 160g Bravčový perkelt s haluškami a kyslou smotanou 1,3,7
    Menu BUSINESS : 240g Talianske „Risotto“ s lososom a baby špenátom 4,7

    UTOROK:

    Polievka : 0,25l Rascovás vajíčkom 3
    Menu CLASSIC : 120g Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7,10
    Menu ECONOMIC : 160g Kuracia roláda, dusená ryža, kyslá uhorka 7
    Menu BUSINESS : 160g Bravčová panenka s pažitkovo-smotanovou omáčkou, pečené zemiaky 7

       

    STREDA:

    Polievka : 0,25l Demikát 1,7
    Menu CLASSIC : 240g Francúzske zemiaky s klobásou a vajíčkom, kyslá uhorka 3,7
    Menu ECONOMIC : 160g Segedínsky guláš, parená knedľa 1,3,7
    Menu BUSINESS : 240g Listový šalát s grilovaným syrom „Halloumi“ a mladou cibuľkou 7

    ŠTVRTOK:

    Polievka : 0,25l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a cestovinou 1,3,7,9
    Menu CLASSIC : 240g Cestoviny „Spaghetti AglioOlio“ , parmezán 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 160g Hovädzie na rasci, maslová tarhoňa, kyslá uhorka 1,3,7
    Menu BUSINESS : 160g Kačacie stehno, červená kapusta, žemľová knedľa 1,3

    PIATOK:

    Polievka : 0,25l Hrstková polievka 1
    Menu CLASSIC : 200g Pirohy s lekvárom, maková posýpka,rozpustené maslo 1,3,7
    Menu ECONOM IC: 160g Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát 1,3,7,10
    Menu BUSINESS : 240g Cestoviny „Tagliatelle“, prosciutto, rukola, cherry rajčiny a parmezán 1,3,7

     


    Obedové menu od 11:00 – do 14:30 hod.
    Menu CLASSIC – 4,50 EUR
    Menu ECONOMIC – 5,50 EUR
    Menu BUSINESS – 6,90 EUR

    Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše

    Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave.
    Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave.