Rezervácia

Rezervácia








    Denné menu

    2. 12. 2019 - 6. 12. 2019

    PONDELOK:

    Polievka : 0,30l Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami 1,3,7,10
    Menu CLASSIC : 140g Vyprážaný hermelín, zemiakové hranolky, tatárska omáčka 1,3,7,10
    Menu ECONOMIC : 160g Kurací stroganov, dusená ryža 1,7,10
    Menu ECONOMIC : 240g Mix listových šalátov s grilovanými kúskami lososa, citrónový dip 4 

    UTOROK:

    Polievka : 0,30l Cícerová s klobásou 1
    Menu CLASSIC : 240g Cestoviny „Penne Quattro farmaggi“ syrová omáčka 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 180g Pečené kuracie stehno, dusená ryža, kyslá uhorka 1,3,7
    Menu BUSINESS : 160g Bravčová panenka na grile, dusenáá pohanka 7

    STREDA:

    Polievka : 0,30l Zeleninová „Minestrone“
    Menu CLASSIC : 240g Cestoviny „Lasagne Bolognese“, mleté mäso, parmezán 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 160g Hovädzie varené, kôprová omáčka, parená knedľa 1,3,7
    Menu BUSINESS : 240g Krémové „Risotto Funghi“, hríby, maslo a strúhaný parmezán 7

    ŠTVRTOK:

    Polievka : 0,30l Fazuľová na kyslo 7
    Menu CLASSIC : 240g Cestoviny „Spaghetti Arrabiata“ cesnak, chilli, lúpané rajčiny, syr 1,3,7
    Menu ECONOMIC : 160g Dusené bravčové na víne, maslová tarhoňa 1,3,7
    Menu BUSINESS : 160g Kuracia rolka so špenátom a mozzarellou, ryža, hnedá omáčka 7

    PIATOK:

    Polievka : 0,30l Šošovicová so zemiakom 1
    Menu CLASSIC : 200g Ovocná žemľovka so šľahaným bielkom 1,3,7
    Menu ECONOM IC: 160g Bravčový černohor, opekané zemiaky, syr, tatarka 1,3,7
    Menu BUSINESS : 240g Domáce tagliatele s krevetami, cherry rajčiny, smotana, šafrán 1,2,3,

     


    Obedové menu od 11:00 – do 14:30 hod.
    Menu CLASSIC – 3,90 EUR
    Menu ECONOMIC – 4,90 EUR
    Menu BUSINESS – 5,90 EUR
    Menu SPECIAL – 6,90 EUR

    Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše

    Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave.
    Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave.